ماجرای دوشغله ها در سازمان شهرداری چیست؟-راهبرد معاصر
ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور قاتل مأمور پلیس حکم قصاص گرفت؛ مردی که شهید حسینیان را با خودرو زیر گرفت ادارات و دانشگاه‌های قزوین پنجشنبه تعطیل است اختلال خط ۳ متروی تهران به دلیل نقص فنی  فردا ادارات البرز تعطیل و دانشگاه‌ها غیرحضوری است تصاویر آخرالزمانی از وضعیت قرمز آلودگی هوا در تهران + عکس استانداری تهران تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را برای روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه اعلام کرد حال زن آمریکایی با کلیه خوک خوب است اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران

ماجرای دوشغله ها در سازمان شهرداری چیست؟

چندی پیش ابلاغ شد که حضور دو شغله‌ها در شهرداری ممنوع است و این موضوع شامل حال اعضای هیأت علمی هم می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 28
کد خبر: ۳۶۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  نمایندگان مجلس در سال 91 طرح ممنوعیت اشتغال بیش از یک شغل را تصویب کردند. در ماده یک این طرح آمده است؛ دستگاه‌هایی که تمام یا قسمتی از سرمایه آنها متعلق به دولت است، نهادها و مؤسسات عمومی دولتی و غیردولتی، شوراهای اسلامی شهر (در این بند عبارت و روستا حذف شده است) نهادها و سازمان‌هایی که به نحوی از بودجه عمومی استفاده می‌کنند نمی‌توانند در دستگاه‌ها و نهادها بیش از یک شغل داشته باشند.

تدریس در دانشگاه‌ها استثناء طرح اشتغال در بیش از یک شغل بود و در ادامه بررسی جزئیات این طرح ماده 2 آن بدون مخالف و موافق به صورت کلی تصویب شد. در ماده 2 این طرح آمده است تدریس و پژوهش در دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی دارای مجوز از وزارتخانه‌های علوم تحقیقات و فناوری بهداشت،‌درمان و آموزش پزشکی از شمول این قانون مستثنی است.

در روزهای آخر دی‌ماه سال جاری ابراهیم شیخ معاون توسعه و منابع انسانی شهرداری تهران طی بخشنامه‌ای اعلام کرد که حضور دو شغله‌ها در شهرداری ممنوع است و اعضای هیأت علمی نیز مشمول این قانون شدند.

در بخشنامه شیخ آمده است، با توجه به حساسیت و ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل برای هر شخص و مجازات‌های در نظر گرفته در قوانین و نظر به اینکه عضو هیأت علمی به صورت تمام وقت نیز شغل محسوب شده و اشتغال آنان به هر نحوی در شهرداری تهران از مصادیق تصدی بیش از یک شغل است (به استثناء کارمندان مأمور به خدمت در شهرداری) این موضوع مجدداً‌ به تمامی مدیران و کارمندان مورد تأکید قرار دارد.

حسن رسولی عضو شورای شهر تهران بعد از صدور این بخشنامه واکنش نشان داد و گفت: در سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه شهرداری دو نوع عضویت وجود دارد یک عده که عضو موظف هیأت مدیره‌ها هستند و برخی اعضای غیرموظف اعضای موظف پست سازمانی دارند و در صورتی که شغلی در کنار این سمت داشته باشند دوشغله محسوب می‌شوند اما اعضای غیرموظف برایشان شغلی محسوب نمی‌شود.

به گفته خزانه‌دار شورای شهر بر اساس قانون اعضای هیأت علمی معاف از تصدی همزمان بیش از یک شغل هستند.

بر اساس این گزارش، برخی از مدیران و معاونان شهرداری تهران عضو هیأت علمی هستند.

محسن پورسیدآقایی متولد 1340 که از 14 شهریور 96 به سمت مدیرعامل سازمان حمل و نقل ترافیک و معاون شهردار تهران منصوب شد عضو هیات علمی است.

پورسید آقایی در پاسخ به پرسش فارس مبنی بر اینکه بر اساس بخشنامه ابراهیم شیخ معاون توسعه و منابع انسانی شهرداری تهران آیا مشمول این قانون می‌شوید، گفت: خیر بنده مشمول نمی‌شوم.

همچنین محمدرضا جوادی یگانه که به تازگی جایگزین ولی‌الله شجاع‌پوریان در معاونت اجتماعی شهرداری تهران شده هم عضو هیأت علمی دانشگاه است.

بعد از ابهامات زیادی که در این باره وجود داشت به سراغ ابراهیم شیخ معاون توسعه منابع انسانی شهرداری تهران رفتیم.

وی در این باره به خبرنگار فارس گفت محمدرضا جوادی‌یگانه و محسن پورسیدآقایی هیأت علمی تمام‌وقت دانشگاه هستند. چون تعهد تمام‌وقت دارند برای ارائه خدمات آموزشی نمی‌توانند به صورت تمام‌وقت در دستگاه دیگر مشغول باشند مگر اینکه با حفظ وظایف آموزشی مأمور به دستگاه مقصد برای ارائه خدمات تمام‌وقت شوند.

معاون شهردار تهران ادامه داد: پورسیدآقایی و یگانه هر دو با حفظ وظایف آموزشی به شهرداری مأمور شدند اما اگر کسی بخواهد هم در دستگاه مربوطه تمام‌وقت باشد و هم در شهرداری بدون اینکه مأمور شود حضورش غیرقانونی است.

وی درباره حفظ وظایف آموزشی توضیح داد و گفت:‌در دانشگاه قانون داریم که اعضای هیأت علمی می‌توانند در دانشگاه واحدهای درسی خود را ارائه کنند و الباقی وقت خود را در محل کار جدید که به آنجا مامور شده اند، طی کنند.

شیخ در خصوص حقوق دریافتی این اعضا گفت: دانشگاه برای افرادی که به شهرداری مأمور شده‌اند صورتحساب می‌فرستد شهرداری هزینه دانشگاه را واریز و مابه‌التفاوت را به حساب فرد می‌ریزد یعنی این افراد یک حقوق می‌گیرند نه دو حقوق.

وی در پاسخ به این پرسش که چند نفر دیگر در شهرداری مشمول این قانون می‌شوند، گفت:‌ شهرداری 66 هزار نیرو دارد؛ شاید کسی در جای دیگر شغلی داشته باشد و ما بی‌خبر باشیم. بر اساس این بخشنامه هر کسی دوشغله باشد مسئولیتش با خودش است.

این بخش نامه به تازگی در شهرداری تهران ابلاغ شده است و تاکنون کسی هم شامل آن نشده است.

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار